Prodat Hotel, Las Lajas, Chiriqu, Panama, Nueva Florida, las Lajas Adentro

Prodat - Cod. 30027

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: terra

promarněné příležitosti Las Lajas!
Kladení zahájeny činnosti Resort and Restaurant dostavěn a otevřen v roce 2012. To má velkou zákaznickou základnu a skvělé recenze na TripAdvisor, Booking.com. a Lonely Planet.
Struktura (3 Bungalovy, bazén, prostor restaurace s ubytováním, soukromém domě a skladování) má výsadní postavení a to jak z obchodního hlediska obytné. Je obklopen ze tří stran zemědělské půdy (klidu a míru záruky) je 20 metrů od hlavní ulice Las Lajas, 1,5km od Panamericana a 10 min. od pláže (jeden z nejlepších a nejbezpečnější ze všech pobřeží Tichého oceánu). Dokončení Panamericana (hlavní tepnou Panama až 4 pruhy) Tento renderàpiù přístupná David (druhá hlavní cittàpiù země pouze 40 min.) V Boquete (a 1hora a 15 min.) A na zbytku země.
Resort je zasazen do bujné tropické zahradě ve výši 3000 metrů čtverečních ozdobené rostlinami, květinami a ovocnými stromy (banány, papája, ananas, avokádo a citrusové plody). Mnoho veřejné prostory, ohraničen dlážděných cest, které jsou vybaveny soumraku osvětlení a rozsáhlými zavlažovacích bodů.
Bazén (6 m x 4 m, semena pohřbené s pískem a noční osvětlení filtrační stanice) je obklopena salonky s markýzy, stoly, dřevěné lavice a rustikální Rancho používat masáž.
Parkování je soukromý, oplocený s dostupností pro 10 aut.
Bungalov 3 (2 26sqm, jedna povolen pro postižené a 1 32,5mq) mají vlastní verandu, plně zařízený s stropní ventilátor, klimatizaci a teplou vodu.
V restauraci se skládá z obývací pokoj (Rancho) 60sqm s barem, recepce a snídaně, která je vybavená 7 tabulek (kapacita 40 osob) a 2 vany všech kompatibilních pro tělesně postižené. Možnost večerního promítání dataprojektorem a ozvučením. Je také přichází s 30sqm chatě s vlastním sociálním zařízením používaných k domu zaměstnance nebo použít na kolej.
V kuchyni, 30 metrů čtverečních, je plně zařízený s nerezovou italskou profesionální zařízení (inventarizace) a vnějškem, za předpokladu, jejichž plocha je opravena a vybavena grilem.
Dům pro bytové účely 90,5mq s terasou na dvou stranách a oplocené zahradě, má 2 ložnice z 16sqm ložnice, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, teplou vodou, elektrickým systémem 110 / 220V a je kompletně zařízený.
27,5mq vklad, s krytou plochu, je vybavena dřevařské zařízení, vodoinstalace, svařování, elektrické a zahradničení. AC 110 / 220V a třífázové.
Struktura je Provista vlastní studna (30m hluboký) s poma ponoření a autoklávu. To je také napojen na obecní vodovod a má 6000litri všechny poháněné rezervní nádrže.
Celý areál je vybaven vysokorychlostním Wi-Fi. Všechna elektrická zařízení je připojeno k chrániče pro případné proudovým nárazům.
To dává své klíče v ruce s veřejnou činností společnosti, licencí a veškeré nic Ostanecessari:
· Předmětem podnikání je ze zákona registrován u ATP a schválené ministerstvem cestovního ruchu

· Živnostenský list a konzumovat alkohol schválen IBD

· Unikátní korporátní daň zaplacená

· Osvobození od daní Recorder

· Prohlášení daňové a účetní knihy v pořadí

· Pozemek s nárokem na majetku

· Prohlášení o zlepšení vyrobených osvobození od daně po dobu 10 let, které lze prodloužit o dalších 10 let

· Plány regulátory schválené příslušnými vládními agenturami s možností prodloužení (a Bungalow a dům)

· Elektrické, instalatérské a plyn v souladu s pravidly platnými v Panamě

· Studie vlivů na životní prostředí vypracován a schválen Anam s rozlišením zákona

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB