Prodat Vila, Pedasi, Los Santos, Panama, Playa Venao

Prodat - Cod. 26402

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Představujeme první a jediný na pláži single-rodinné domácí projekt Playa Venao je. Tato komunita nabízí nádherný naboso Luxusní plážový žijící s soukromých vil se nachází přímo na Playa Venao pláže, jedné z premier surfování destinací Panamy. Tento krásný záliv je obklopena zelenými kopci, které nabízejí některé z nejúžasnějších výhledů v regionu a přírodní krásy.

Čtyři domácí modely toulají se ve velikosti od 85 m2 (915 ft2) až 140 m2 (1830 ft2), a jsou postaveny na 300-375m2 (3,240-4,050ft2) spoustou rámci Venao bujné tropické okolí. Tato komunita nabízí řadu možností prostých životního stylu, včetně druhého domova, prázdninové pobyty, investice do nemovitostí nebo relaxační odchodu do důchodu dovolenou. Playa Venao komunita je rychle roste v jedné z nejoblíbenějších destinací Panamy. Pre-stavba ceny jsou stále k dispozici. Datum Key-in-hand je pozdě 2016.

Vybavení Ve středisku komunitě bude zahrnovat Beach a Surf Club s vlastní restaurací a barem slunce, ze kterého se dívat na slavné Venao západy slunce nad západním bod srpku zálivu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB