Prodat Domek, Bastimentos, Bocas del Toro, Panama, Old Bank

Prodat - Cod. 39909

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 111 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: Good

Tento čerstvě zrekonstruovaný dům se nachází přímo na nábřeží na ostrově zvaném Bastimentos v Bocas del Toro Panama. Se 2 ložnicemi a 2 koupelnami je pohodlný až pro 4 osoby. Pokoje jsou velké a výhledy jsou skvělé. Bocas del Toro, Panama je rostoucí oblastí pro bývalé paty ze všech částí světa. Je to jedinečné místo s 9 ostrovy, ze kterých si můžete vybrat nemovitost. Můžete letět na hlavní ostrov a pak přijedete kamkoli lodí. Vypadá to, že žijete na velkém jezeře, ale je to v Karibském oceánu.
Od pláže poskakování po vodní sporty až po dobrovolnické příležitosti je zde co dělat. Pokud potřebujete pracovat, existují příležitosti pro otevření podnikání. Panama je přátelská k Ex-pats a usnadňuje to, aby se stala rezidentem a zahájila podnikání. Je to skvělé místo k odchodu do důchodu. Je teplé po celý rok a nemáme žádné hurikány. Přijďte se podívat, jestli Bocas del Toro, Panama je podle vašich představ a kupte, než ceny stoupnou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB